Ga naar de inhoud

Nieuwe Gratis Lutkemeer Krant

De strijd om (informatie over) behoud van de laatste groene akkerbouwpolder in Amsterdam, met daarin biologisch akkerbouwbedrijf De Boterbloem gaat onverdroten voort. Nu is er weer een prachtige krant uit vol achtergrondinformatie, om de leugens over ‘duurzame bedrijventerreinen’van GroenLinks tegen te gaan. Help de krant verspreiden.

2 min leestijd

Help mee de krant verspreiden

Omdat het in deze tijd extreem lastig is om onze stem te laten horen hebben we weer een krant uitgebracht. Want we zitten zeker niet stil en hebben ene hoop te vertellen. En dat niet alleen: er is nog steeds een weg terug. En dat moet iedereen weten!

De krant willen we in grote getale in de stad verspreiden en daar kunnen we alle hulp bij gebruiken. Hieronder hoe je daar aan mee kunt doen:

Behoud Lutkemeerkrant 2021Download

De krant willen we in grote getale in de stad verspreiden en daar kunnen we alle hulp bij gebruiken. Hieronder hoe je daar aan mee kunt doen:

 1. kom langs op zaterdag 16 januari tussen 11 en 13 op één van onderstaande markten. We zullen daar kranten uitdelen en je kunt daar een pak ophalen om in je eigen straat en omgeving te verspreiden. We staan op:

  • de Dappermarkt (hoek Sweelinck)

  • De Noordermarkt (hoek Prinsengracht)

  • Biomarkt de Nieuwmarkt

  • IJburg, Joris Ivensplein

  • Biomarkt, Buikslotermeerplein

 1. stuur een mail (info@behoudlutkemeer.nl) waar je wilt verspreiden en we kijken hoe je het handigst aan kranten komt. Er zijn drie afhaalpunten en eventueel kunnen we het langs brengen.

 2. Verspreid de digitale versie online via email, socialmedia of wat je voor handen hebt.

Heel fijn als je ook een pak kunt doen (200 kranten), vele handen maken licht werk!

Zie de website voor alle overige info: http://behoudlutkemeer.nl/