Ga naar de inhoud

22 jan: Nieuwjaarsborrel Behoud Lutkemeer

Op 22 januari nodigt behoud Lutkemeer eenieder uit om deel te nemen aan een feestelijke nieuwjaarsborrel. Deze zal vanaf 17:00 plaatsvinden en er zal naast de nodige feestredes live muziek te beleven zijn, en natuurlijk zijn er versnaperingen en is er overvloedige champagne (van de Jip en Janneke variant).

2 min leestijd

Woensdag 22 januari 2020

17:30 uur ingang Stopera Amstelzijde

Bij de verschillende feestredes kunt u een overzicht van de hoogtepunten van het afgelopen jaar verwachten, maar vooral worden ook de plannen voor het komende jaar uit de doeken gedaan.

Bestuur, leden en medewerkers van Behoud Lutkemeer hebben unaniem besloten dat ze hopen aan het eind van 2020 zichzelf te kunnen opheffen omdat dan de gemeente Amsterdam zo snugger is geweest om eindelijk een definitief einde te maken aan de nefaste, achterhaalde en zeer impopulaire plannen om er een bedrijventerrein te vestigen. Deze ‘plannen’ zijn immers in het afgelopen jaar al in een zieltogend stadium verzeild geraakt nadat meerder keren een belofte om op de proppen te kopen met een mogelijke klant voor een eerste perceel in het bedrijventerrein, niet nagekomen werd. De plannen voor het bedrijventerrein waar geen klanten voor zijn, kunnen nu omgezet worden in de Biopolder waar Behoud Lutkemeer zich de afgelopen tijd met duizenden andere Amsterdammers voor heeft ingezet.

Behoud Lutkemeer feliciteert de gemeente, en de belastingbetaler die ondertussen 10 jaar lang drie voltijds managers heeft lopen betalen om dit fiasco te managen, bij voorbaat van harte. De leden van de gemeenteraad, die op 22 januari immers ter vergadering bijeen zijn, maar op het tijdstip van de borrel waarschijnlijk net met hun pauze-voor-het-avondeten zijn begonnen, worden daarom van harte uitgenodigd om de nieuwjaarsborrel bij te wonen en hun mening te delen.

Voordat het zover is, dat beseft Behoud Lutkemeer ook, zal er natuurlijk nog een hoop werk verzet moeten worden. We verwachten ook zware claims van aandeelhouders/belanghebbenden die vinden dat we niet zomaar kunnen stoppen met actie voeren omdat er nog zoveel andere stukken groen bij Amsterdam bedreigd worden en de klimaatramp met behoud Lutkemeer alleen niet afgewend zal zijn. Aangezien het budget van Behoud Lutkemeer een stuk lager is dan dat van SADC en de Ambtenaren van Van Doorninck, zal dit op uw vrijwillige medewerking berusten, net als de afgelopen jaren. Om de werkzaamheden toe te lichten en opdat u kunt inschrijven voor een nieuw jaar actie en plezier, zijn er tijdens de nieuwjaarsborrel zes tafels ingericht.

Dus komt allen, zegt het voort, en neem kinderen, buren en grootouders mee!

2020 is van de egels en de aardappelen, niet van de tegels en ambtenaren!

Woensdag 22 januari, 17:00 Stopera Amsterdam

Voor meer informatie: http://behoudlutkemeer.nl/