Ga naar de inhoud

Brochure in 17 talen: “Arbeidsrecht in Nederland”

Nieuwe brochure uit. Help mee met verspreiden. De nieuwe update van ons arbeidsrechtenpamflet is uit en nu in nog meer talen beschikbaar dan eerst.

1 min leestijd

Als werknemers zijn we kwetsbaar wanneer we niet goed bekend zijn met onze rechten. Zeker van buitenlandse werknemers in Nederland wordt maar al te vaak misbruik gemaakt. Dit kan liggen aan de moeilijk beschikbare informatie over het Nederlandse arbeidsrecht in talen anders dan het Nederlands.

Met dit pamflet hopen we daar verandering in te brengen en solidariteit tussen werknemers aan te moedigen, zodat we ons beter kunnen weren tegen werkgevers die ons proberen uit te buiten. Aarzel daarom niet deze informatie te verspreiden onder je collega’s.

De hier genoemde rechten zijn alleen onze basisrechten. Als we meer willen bereiken zullen we ervoor moeten vechten! Van de meeste talen hebben we ook een oplage gedrukt. Beschikbaar zijn: Nederlands, Engels, Hongaars, Italiaans, Grieks, Pools, Turks, Spaans, Roemeens, Duits, Portugees, Russisch, Slovaaks.

In Arbeidsrecht in Nederland (Labourrights.vrijebond.org)