Ga naar de inhoud

TTIP GAME OVER: 3 t/m 5 november in Brussel en overal

Burgerlijke ongehoorzaamheid en creativiteit slaan de handen in elkaar om vrijhandelsakkoorden te stoppen.

Kom van 3 tot en met 5 november naar Brussel om met je team deel te nemen aan een groot ongehoorzaamheidsspel ! Ook vanuit Nederland wordt gemobiliseerd, voor meer informatie daarover zie onderaan dit bericht.

2 min leestijd

{youtube}YhpVTwmIwNo{/youtube}

Geen onderhandelingen. Geen vrijhandelsakkoorden. Het is tijd voor actie.

TTIP Game Over is een groot coöperatief spel van directe acties waarmee aangetoond wordt dat een meer rechtvaardige maatschappij mogelijk is. Gedurende verschillende rondes verandertde Brusselse Europese wijk in een echt spelbord waarbij iedereenwordt uitgenodigd om deel te nemen aan de acties en er zelf te organiseren. De tijd dringt, aan ons om te spelen Waarom deelnemen ?

De onderhandelingen rond de vrijhandelsakkoorden (CETA, TTIP of TiSA)  worden gecontroleerd doorde belangen van grote bedrijven ten nadele van de bevolking en de planeet. Het ondertekenen van deze akkoorden betekent vooral een versterking van de machtspositie van lobby’s en nog minder ruimtevoor mogelijke alternatieven. Laten we dus rode lijnen trekken en een democratische samenleving opeisen, gebaseerd op sociale, economische en ecologische rechtvaardigheid.

Tijdens de eerste oproep van TTIP Game Over in juli verstoorden honderden de 14de ronde van de TTIP-onderhandelingen. Samen lieten ze hun stem sterk horen: 1-0 voor TTIP Game Over. Tijd om over te gaan naar onze tweede ronde !

TTIP GAME OVER : ROUND 2

In de stad waar onze staatshoofden vrijhandelsakkoorden ondertekenen en waar grote bedrijven en lobby’s  de touwtjes in handen denken te hebben, is het moment gekomen onze eigen regels te bepalen. Van 3 tot en met 5 november stelt TTIP Game Over voor om het comfortabele leventje van de actoren, die deze giftige akkoorden opdringen en onze democratie in gevaar brengen, te verstoren.

Vorm een affiniteitsgroep of voeg je bij een bestaande groep, kom naar Brussel, doe een actie, film deze en post je actie op de site www.ttipgameover.net. TTIP Game Over zorgt voor de logistiek in Brussel om op z’n best de acties en ontmoetingen te ondersteunen (slaapplaats, maaltijd, hoofdkwartier, enz.)

Op 5 november zal er een feestelijke slotavond zijn met een prijsuitreiking om de geslaagde acties te vieren.

In Brussel – en overal – is het tijd om samen actie te ondernemen!

Volg ons en doe mee :
ttipgameover@riseup.net

Mobilisatie vanuit Nederland

Er wordt een bus vanuit georganiseerd, mocht je mee willen of meer info willen over het vormen van een affiniteitsgroepje enz. neem contact op via: ttipgameovernl@riseup.net