Ga naar de inhoud

Steun globalinfo.nl (!)

U kunt nog net uw – eventueel belastingaftrekbare – gift doen om globalinfo.nl en daarmee gedegen informatie over economie, globalisering en activisme te ondersteunen.

1 min leestijd
Placeholder image

Beste mensen, zojuist is het op een na laatste artikel van dit jaar op globalinfo.nl verschenen: de vertaling van een interview met Noam Chomsky dat met name over de gevolgen van de kredietcrisis en de perspectieven van een nieuwe president in de VS gaat.

(het laatste artikel van dit jaar zal een nieuw update over de kredietcrisis zijn, in de reeks ‘de kredietcrisis volgen, Zie hier de vorige)

De website globalinfo.nl en het werken aan een kwalitatief hoogwaardige invulling ervan, is afgelopen jaar mogelijk geweest omdat een aantal mensen geld overgemaakt hebben op gironummer 5146635 (van globalinfo in Amsterdam). Bij deze de oproep aan alle lezers om dat op de valreep van 2009 alsnog te doen.

Het ‘vullen’ van de website met gedegen informatie is veel werk en kan alleen goed gebeuren als er mensen tijd vrij kunnen maken om daar aan te werken. Uw giften maken dat mogelijk, meer informatie over steun aan globalinfo vind je hier.

Stort dus aub gul en overmatig op gironummer 5146635 (van globalinfo in Amsterdam) dan kunnen we er weer een jaar tegenaan.