Ga naar de inhoud

[RAI-A’dam] March Against MonsantoS & Cropworld Global congres

Op 29 en 30 oktober komen de grootste pesticidebedrijven van de wereld bijeen in de RAI tijdens Crop World Global. Het wordt gesponsord door Bayer, er zijn sprekers van onder andere BASF en Dow en alle andere grote spelers inclusief Monsanto zullen aanwezig zijn.

2 min leestijd

(Bron: aseed.net)

Demonstratie tegen Monsanto, Bayer, BASF, Syngenta, Dow, Pioneer en de rest van de gentech&gif-industrie- 30 oktober bij de RAI in Amsterdam. Verzamelen om 14:00 voor de ingang van de RAI (in het verlengde van de Kennedylaan)

Als March Against Monsantos marcheren we naar de RAI om gezond voedsel en een duurzame landbouw te eisen, een landbouw zonder pesticiden, gentech en grote bedrijven die geld verdienen over de ruggen van boeren, in Nederland en daarbuiten.

Voor de Marches Against Monsanto in mei stond Monsanto nog prominent op het programma als deelnemend bedrijf en sponsor. Daarna was deze naam verwijderd van de website van het congres, waarschijnlijk om PR-redenen; het is even niet het moment om met dit bedrijf geassocieerd te worden. Maar Monsanto is gewoon aanwezig en wordt ook via de lobby-organisaties EuropaBio vertegenwoordigd. Bovendien zijn er naast Monsanto andere bedrijven die zich met precies dezelfde smerige business bezighouden. Deze bedrijven krijgen met hun patenteren op zaden en planten een steeds grotere en bijzonder ongezonde greep op de voedselvoorziening.

Voor een wereld zonder gif, een wereld zonder Monsantos!

Demonstreer mee op woensdag 30 oktober. Verzamelen om 14:00 voor de ingang van de RAI (in het verlengde van de Kennedylaan)

Je kunt ook meehelpen met de mobilisatie door de flyer uit te printen en te verspreiden. Je kunt hem hier downloaden: http://aseed.net/nl/march-against-monsantos/

Als je aan facebook doet kun je de event-pagina van de demonstratie like-en en je vrienden uitnodigen. Dit is de link: https://www.facebook.com/events/367695743342525/?fref=ts