Ga naar de inhoud

Pinksterlanddagen 2011 van 10 tot 13 juni – Appelscha

De Pinksterlanddagen is het jaarlijks anarchistisch festival dat in het Friese Appelscha plaatsvindt. De dagen vinden dit jaar plaats van vrijdag 10 tot en met maandag 13 juni op kampeerterrein ‘tot Vrijheidsbezinning’, de vaste thuisbasis van de landdagen.

1 min leestijd
pldagen

De dagen worden jaarlijks door zo’n 500 mensen bezocht en kenmerken zich door een uitstekende sfeer. Overdag vinden er tal van politieke bijeenkomsten plaats van groepen die actief bezig zijn met bepaalde onderwerpen. Verder zijn er talrijke sprekers, lezingen en workshops. ’s Avonds is er een cultureel programma met film, muziek, theater en open podium. Voor de jongsten is er een uitgebreid kinderprogramma.

Er wordt ook radio gemaakt, er is een internetwerkplaats en een boekenmarkt.

De dagen vinden plaats op het kampeerterrein ‘tot Vrijheidsbezinning’, Aekingaweg 1a in Appelscha. Het terrein is per openbaar vervoer bereikbaar met bus lijn 15 of 19 vanaf de NS-stations Assen en Heerenveen.

De kosten voor de PL bedragen slechts 12,50 euro. Hierbij is het kamperen inbegrepen, dus vergeet je kampeerspullen niet.

Voor de warme hap zorgt Rampenplan dat dagelijks hulp nodig heeft voor het snijden en de afwas. Hiervoor dien je apart bonnen te kopen. De catering in de kantine verzorgt koffie, thee en broodjes. Alle producten zijn van biologische herkomst. Het terrein en camping zijn alcohol vrij.

Kampeerterrein tot Vrijheidsbezining, Aekingaweg 1a Appelscha – Nederland

Zie de website voor alle details

De voorbereidingsgroep is bereikbaar via het emailadres: pinksterlanddagen@hotmail.com