Ga naar de inhoud

Na vakantie: globalinfo turbo (met uw steun)

Het is even vakantie, dus wat minder informatie op deze website in augustus. Maar het idee is om vanaf september in turbo-vorm terug te komen. De voorwaarde is wel dat u allen daar steun aan verleent…

2 min leestijd

Het idee is dat na de zomervakantie deze website een nieuwe start maakt. We gaan dan serieus aan de slag om er een dagelijks bijgewerkte informatiebron van te maken over mondiale economische ontwikkelingen en sociale bewegingen die zich daar mee bezig houden. Het plan is om per dag gemiddeld drie nieuwe ‘items’ op de website te publiceren en daarmee reusachtig actueel te zijn en uniek in het Nederlandse taalgebied.

Het gaat immers niet om het minste. Er komen spannende tijden aan en het is belangrijk dat er sterke en goed geinformeerde sociale bewegingen zijn om tegenwicht te bieden aan de neoliberale chaos. Niemand anders zal u informeren over de komende opstand in Frankrijk, of de commoties rond G20-toppen en allerlei manifesten en oproepen van linkse organisaties of campagnes.

Dat kan alleen als we tijd vrij kunnen maken om dit werk te doen, en niet bij de supermarkt de vakken hoeven te vullen om de huur te betalen. Wordt donateur (zie meer info hier, binnenkort meer over nieuwe plannen) of stort gewoon gul op IBAN: NL06INGB0005146635 tnv. globalinfo in Amsterdam en alles komt goed, of in ieder geval deze website.

In ruil krijgt u natuurlijk verbluffende actuele informatie die oogverblindend is vormgegeven en in vlekkeloos Nederlands. En vast donateurs kunnen bovendien een persoonlijk beroep doen op de kennis achter de website. Dus, zoals die grote schoenenfabrikant altijd oproept: Doe Het! Samen kunnen we zorgen voor een andere wereld en snotterende afgang voor mensen als Dijsselbloem ‘en hun wereld’. Maar daat moeten we wel wat voor doen….

NL06INGB0005146635 tnv globalinfo in Amsterdam dus…