Ga naar de inhoud

Demonstreer mee tegen de mega huurverhogingen

De Woonbond roept huurders op om dinsdag 12 maart van 12.00 tot 14.00 uur te demonstreren tegen de mega huurverhogingen die dit kabinet wil doorvoeren.

1 min leestijd
Placeholder image

(bron)

De huurplannen van dit kabinet zijn rampzalig. De huren dreigen jaarlijks te stijgen met percentages tussen de 4 en 9 procent. Het huurverhogingspercentage wordt afhankelijk gemaakt van de hoogte van het inkomen. Met name huurders met bescheiden middeninkomens worden zwaar getroffen.

Maar let op, dit kabinet wil niet alleen de huren sterk optrekken, maar wil ook bezuinigen op de huurtoeslag. Kom dus demonstreren. De demonstratie wordt gehouden op Het Plein. Dat is bij de Tweede Kamergebouwen. Meer info over het programma volgt op een later tijdstip, eind februari/begin maart. Wel adviseren we u om nu al te melden. Dat kan via dit aanmeldingsformulier.

Doe dat alstublieft op deze manier, want dan weten wij hoeveel huurders er komen en kunnen we garanderen dat de demonstratie goed verloopt. Op Youtube doet Woonbonddirecteur Ronald Paping persoonlijk een oproep om op 12 maart een persoonlijk ‘statement’ te komen afgeven op Het Plein. Beschikt u over de mogelijkheid om hier ruchtbaarheid aan te geven, doe dat dan. Het komt er nu echt op aan. Meld u aan voor 12 maart ​

{youtube}nJ3UMd7f0qI{/youtube}