Ga naar de inhoud

6 april 2013 – Mars voor de Thuiszorg

Zaterdag 6 april gaan we naar Den Haag toe! Op dit moment zijn we druk bezig met alle voorbereidingen. Er wordt steeds meer bekend over het programma. Lees hier het laatste nieuws. Ook zullen we met regelmaat een nieuwsbrief versturen met daarin het laatste nieuws over de actie. Strijd ook mee op 6 april tegen de bezuinigingsplannen om 100.000 mensen te ontslaan in de thuiszorg. Dit pikken we niet, de plannen moeten van tafel!

2 min leestijd
Placeholder image

(bron: website)

Programma

  • vanaf 11.30 uur: ontvangst op het Malieveld met muziek
  • 12.00 uur: start programma met toespraken, verhalen van thuiszorgers én oefenen yell
  • 12.40 uur: start Mars voor de Thuiszorg door Den Haag naar het Lange Voorhout
  • 13.40 uur: podiumprogramma op het Lange Voorhout, sprekers én aanbieden petities!
  • 14.35 uur: terug naar het Malieveld
  • 15.00 uur: afsluiting op het Malieveld

Aanmelden
Omdat we heel druk zijn met het definitief maken van de buslijst, kun je je niet meer aanmelden voor het busvervoer tenzij je met een groep van minimaal 20 personen wilt komen. Wil je met een groep groter groter dan 20 personen komen? Dan kun je een mail sturen naar strijdvoorthuiszorg@abvakabo.nl en dan gaan we kijken of we nog vervoer kunnen regelen.

Kom je met eigen vervoer? Dan zien we je zaterdagochtend tussen 11.30 en 12.00 uur op het Malieveld in Den Haag. Let op dat je er op tijd bent want om 12.00 uur start het programma. Tot zaterdag!

Busvervoer
Er is een eerste overzicht met bussen. Kijk hier waar de bussen vertrekken en hoe laat. De definitieve buslijst wordt donderdag 4 april einde van de middag op de site gezet.

Poster en flyer
Download hier de poster en de flyer en verspreid deze!

Petitie
Heb je de petitie al getekend? En je collega’s, vrienden, familie, kennissen en cliënten? Laat iedereen de petitie tekenen tegen de afbraak van de thuiszorg! Teken hier de petitie. We hebben de 100.000 inmiddels gehaald! En we gaan door, hoe meer hoe beter!