Ga naar de inhoud

24-28 augustus 2021: 8e internationale degrowth conferentie in Den Haag (en online)

8e internationale degrowth conferentie Caring Communities for Radical Change (Zorgzame Gemeenschappen voor Radicale Verandering)

2 min leestijd

(Bron: aankondiging op website conferentie, vertaling globalinfo.nl)

24 – 28 augustus 2021 | Den Haag, Nederland | voortaan aangeduid als de Haagse Conferentie

Het conferentieteam is verheugd te kunnen aankondigen dat het in staat zal zijn om een aanzienlijk deel van de conferentie in Den Haag te houden (mits er geen verdere COVID-19 beperkingen worden opgelegd). Hier zijn enkele belangrijke updates en informatie met betrekking tot de conferentie.

In de eerste helft van de conferentieweek, vanaf 24 augustus, zijn er een aantal kleine workshops, academische sessies, performances, kunst, en meer, op een aantal zeer bijzondere locaties in het prachtige centrum van Den Haag: Utopie Café, het International Institute of Social Studies, het Stadsklooster, de gemeenschappelijke tuin Spinozahof, kunstruimtes Quartair en NEST, en andere.

Parallel daaraan zullen er veel online workshops en sessies worden georganiseerd op het online conferentieplatform (zie hieronder). Tijdens de laatste twee dagen zal het programma gericht zijn op een aantal plenaire sessies van de verschillende thematische streams. Deze plenaire sessies zullen live worden gestreamd voor deelnemers die online aanwezig zullen zijn.

De conferentie heeft de maximale capaciteit voor in-person tickets bereikt als gevolg van COVID-19 beperkingen, maar er zijn nog voldoende online tickets beschikbaar. Alle informatie over registratie voor de conferentie vindt u hier: https://www.degrowth.nl/registration

Programma: https://cloud.degrowth.net/s/gbP6C3wz9BH8Aj9

website: https://degrowth.nl