Ga naar de inhoud

Nieuw (internet)blad: Hydra

Zowaar iets leesbaars over radicale politiek in Nederland. Een nieuw ‘blad’ (op internet, als pdf). Het bestaat eigenlijk vooral uit een serie vertaalde artikelen die van wat eigen commentaar zijn voorzien. En een lange introductie waarin herkomst en een soort positionering van de – verder anonieme – makers. Inhoudelijk is het een mix van ‘duitse’ … Continued

1 min leestijd
Placeholder image

Zowaar iets leesbaars over radicale politiek in Nederland. Een nieuw ‘blad’ (op internet, als pdf). Het bestaat eigenlijk vooral uit een serie vertaalde artikelen die van wat eigen commentaar zijn voorzien. En een lange introductie waarin herkomst en een soort positionering van de – verder anonieme – makers.

Inhoudelijk is het een mix van ‘duitse’ autonome marxisten en Frans-Italiaanse filosofen met – je moet er van houden – een schep postmodernisme en (net als je denkt dat ze weer uit de mode geraakt waren) een opmerkelijke dosis Hardt-en-Negri.

Dit alles op ruim 100 pagina’s in een ook voor de inmiddels brildragende jaren ’80 veteranen goed leesbare grote leter. Zie verder de website.