Ga naar de inhoud

Grieks tv-nieuws overgenomen

Een groep demonstranten heeft gisteren (16 december) de studio van het nationale tv-station overgenomen, terwijl dat bezig was met de nieuwsuitzending. Net op het moment dat premier Karamanlis weer eens een tirade zou gaan houden in het parlement werd de uitzending onderbroken en de camera’s zonden de beelden uit van de demonstranten met spandoeken in … Continued

1 min leestijd
Placeholder image

Een groep demonstranten heeft gisteren (16 december) de studio van het nationale tv-station overgenomen, terwijl dat bezig was met de nieuwsuitzending. Net op het moment dat premier Karamanlis weer eens een tirade zou gaan houden in het parlement werd de uitzending onderbroken en de camera’s zonden de beelden uit van de demonstranten met spandoeken in de studio, waarop onder meer de leus "stop met toekijken, kom de straat op".

A group of students and young people -protesters for the murder of the 15-year-old Alexandros Grigoropoulos – today Tuesday December 16, 2008, seized Greek National TV (NET) studio while its news bulletin was on.
The Greek National TV program stopped at the moment of the anouncements of Prime Minister Karamanlis.
Youths were holding banners saying "Stop watching, get out onto the streets".

{youtube}PK9lpMk7fiY{/youtube}