Ga naar de inhoud

Doneert alsjeblieft!

Misschien kun je als lezer/gebruiker overwegen wat geld over te maken. We zitten momenteel – da’s zacht uitgedrukt – krap bij kas en moeten geld gaan lenen om de rekeningen te kunnen betalen. Meer details over het hoe-en waarom vind je hier. De website goed bijhouden en stukken schrijven en vertalen (…)

1 min leestijd
money

(…) en dergelijke is veel werk, zeker als we willen dat die constant up to date is. Dat kan alleen als we daar tijd voor vrij kunnen maken en dat staat op gespannen voet met het doen van loonarbeid elders (wat uiteraard ook gebeurt, maar de laatste tijd veel te weinig…).

Dus doneer eens een bedrag, of periodiek zou ook geweldig zijn (gironummer 5146635 (tnv. Globalinfo in Amsterdam).

Dan kunnen we de komende tijd naarstig verder gaan met informatie leveren over Griekse en andere crises en munitie aanleveren voor het doen oplaaien van verzet in dit lage land hier (en ook tijd vrijkopen voor coördinatiewerk van aanpalende projecten, zoals klasse!)

 

Bezoekerscijfers van de website zijn de laatste tijd flink aan het stijgen (gemiddeld in juni ruim boven de 1000 individuele bezoekers per dag). U kunt het ook zien aan de hits die de afzonderlijke artikelen op de website krijgen, en bij sommige artikelen in de duizenden lopen. Je geld zal dus geen slechte ‘belegging’ zijn. Hierover (maar ook voor inhoudelijk commentaar of tips) kunt u ook contact opnemen via info@globalinfo.nl