Ga naar de inhoud

#NaarDeDam

Datum:
10-11-2018
-
Aanvang:
01:00

10 november 2018 – 13.00 uur

Wij gaan naar de Dam in Amsterdam
en staan samen met jou op voor een sociaal Nederland!

Meld je nu aan

Merk jij het ook, bij jezelf of bij mensen in je omgeving? Moeite om rond te komen, een hogere werkdruk, magere arbeidsvoorwaarden en onzekerheid over inkomen of pensioen. In de concurrentieslag tussen bedrijven trekken werknemers vaak aan het kortste eind. Waar grote bedrijven en aandeelhouders van de winst profiteren, wordt de welvaart steeds oneerlijker. We moeten deze ontwikkeling keren. En dat kúnnen we ook. Door samen de oorzaken aan te pakken, de regels te veranderen en een beter alternatief te bieden: een samenleving die eerlijk en sociaal is.  

Het is tijd om massaal onze ontevredenheid te uiten en op te staan voor een sociaal Nederland. Daarom gaan we op 10 november #NaarDeDam. Het is de hoogste tijd dat alle werkenden profiteren van de economische groei. Het tegenhouden van de afschaffing van de dividendbelasting betekent dat de vrijgekomen twee miljard euro naar de mensen moet. Het wordt tijd dat Rutte zijn kabinet aan het werk zet, zodat dit geld bij de Nederlanders terecht komt en niet bij de aandeelhouders.

‘Een land waar de aanhouder wint, niet de aandeelhouder!’

Kom ook #NaarDeDam en sta op, want wij willen een sociaal Nederland! Een land met een goede levensstandaard voor mensen die de pech hebben dat ze niet kunnen werken. Een land waar goede, eerlijke loonsverhogingen gegeven worden. Een land waar de lasten liggen waar ze horen: bij de multinationals. Een land waar iedereen recht heeft op een echte baan met zekerheid. Een land waar mensen na een leven lang hard werken een goed pensioen krijgen. Een land waar de aanhouder wint, niet de aandeelhouder.

Wij gaan op 10 november #NaarDeDam. Jij toch ook? Meld je nu aan. Als FNV-lid reis je gratis met de trein!

IK GA #NAARDEDAM