Ga naar de inhoud

‘Madres de Abril’ (AMA) (Nicaragua) in Nederland

Datum:
07-03-2020
-
Aanvang:
06:30

Live Muziek en Bezoek van de ‘Madres de Abril’ (AMA)

Una Noche para Nicaragua

Zaterdag 7 Maart 18.30-22.30 De Pletterij, Haarlem

***

Zaterdagavond 7 maart is er in de Pletterij een unieke avond over Nicaragua. Om half zeven kun je aanschuiven voor een Nicaraguaanse maaltijd en ’s avonds zijn Lizeth Davila* en Josefa Meza**, voorzitter en vice-voorzitter van AMA (de Nicaraguaanse Associatie van Moeders van April) te gast. Zij zullen vertellen over hun organisatie, die zich bezig houdt met de zoektocht voor gerechtigheid en de nagedachtenis aan de honderden doden die zijn gevallen door het staatsgeweld tijdens de protesten in 2018.

De avond heeft naast een urgente noot van AMA ook een vrolijke noot van de Nicaraguaanse gemeenschap in Nederland. Er is live muziek met de Nicaraguaanse muzikanten El Soso, Sander Kester, Nathalia Martinez en de Haarlemse drummer Gustan Asselberg. Tevens is er een ‘open-mic’ voor poetry en andere muzikale bijdragen.

De avond is gratis toegankelijk (reserveren wordt aangeraden). De kosten voor de maaltijd bedragen € 7,50 – Tickets kun je hier kopen, of schrijf een mailtje naar nicaraguakaravaan@gmail.com (maaltijd reserveringen graag vóór 1 maart doorgeven, bedankt!)

Er zal een speciale donatie pot staan voor degenen die een bijdrage willen leveren aan het werk van AMA.

‘Una Noche Para Nicaragua’

Zaterdag 7 maart 2020 – 18.30-22.30

De Pletterij – Lange Herenvest 122, HaarlemKijk voor meer informatie op het Facebook event.

We hopen jullie allen te zien tijdens deze bijzondere culturele en informatieve avond!