Ga naar de inhoud

Avond Ouders en onderwijsstaking

Datum:
06-03-2018
-
Aanvang:
08:00

Dinsdag 6 maart: Avond voor ouders
over komende staking basisonderwijs

Op 14 maart zal er weer massaal gestaakt worden op de basisscholen in ons deel van Nederland. De leraren (m/v) geven niet op. De overheid is een beetje tegemoetgekomen aan de eisen van de actievoerende leraren, maar lang niet genoeg om ze tevreden te stellen.

Net als vorige keren (het wordt al de vierde staking in deze campagne) zullen de spanningen weer oplopen en zal het rechtse deel der natie en media opvoeren dat de steun voor de acties afneemt. Voor ons is dat reden om juist te laten zien dat we achter de mensen staan die voor onze kinderen zorgen en eisen dat hun onderwijs goed verzorgd is. Het is belangrijk dat we – ouders en andere niet direct betrokkenen – dat ook laten zien.

Op 6 maart wordt er een informatieve avond gehouden voor ouders en andere belangstellenden. Mensen die werkzaam zijn in het basisonderwijs en de directrice van een van de scholen (De Zuiderzee op Steigereiland) zullen vertellen waar de acties over gaan, waarom ze nodig zijn, en wat er gebeurt als we toestaan dat het basisonderwijs verder verslonst.

We kunnen op de avond ook bespreken wat we als ouders kunnen doen rond de stakingsdag op 14 maart.

De avond op dinsdag 6 maart is van 20-22.00 uur in de Exporuimte van gebouw Nautilus (Eef Kamerbeekstraat 1006) op Zeeburgereiland.
Dit is te vinden door (komend uit richting IJburg) na het tankstation rechts het eerste gebouw, en dan daar de achterkant van te zoeken. Met de tram: Halte Bob Haarmslaan, met Bus 37: Halte Zuiderzeeweg)

Koffie en thee zullen klaar staan.

(Georganiseerd door enkele ouders in Nautilus)