Ga naar de inhoud

Van Tahrir tot Puerta del Sol: internationale solidariteit, en zelforganisatie

Beste kameraden, Misschien hebben jullie momenteel dat gevoel, maar jullie staan niet alleen in jullie strijd. Niet alleen Spanjaarden, maar vele arbeiders en studenten in allerlei delen van Europa staan achter de strijd die jullie voeren tegen de werkloosheid, de verpaupering, de uitzichtloosheid van het bestaan. Het is alleen maar logisch dat jullie verontwaardigd zijn. … Continued

1 min leestijd
Placeholder image

Beste kameraden,

Misschien hebben jullie momenteel dat gevoel, maar jullie staan niet alleen in jullie strijd. Niet alleen Spanjaarden, maar vele arbeiders en studenten in allerlei delen van Europa staan achter de strijd die jullie voeren tegen de werkloosheid, de verpaupering, de uitzichtloosheid van het bestaan. Het is alleen maar logisch dat jullie verontwaardigd zijn.
Als jullie het zien zitten, kunnen we elkaar de aankomende zaterdagmiddag 18 juni ontmoeten in “De Badcuyp” (1e Sweelinckstraat 10 in Amsterdam). We kunnen daar van gedachten wisselen over de strijd, de beweging, de perspectieven van de strijd, zoals die zich zo’n beetje in half Europa ontwikkelt. We (de Internationale Kommunistische Stroming) hebben geen kant en klare oplossing, maar we kunnen tesamen met jullie proberen meer klaarheid te brengen in de wijze waarop aan de strijd werkelijk leven en richting kan worden gegeven.

Arjan