Ga naar de inhoud

Uitkeringen en Sociale Democratie in gevaar

SPREAD THE WORD! ZORG DAT ZOVEEL MOGELIJK MENSEN DIT ARTIKEL KRIJGEN VOOR DE VERKIEZINGEN ! “Over-all” solidair verweer onder alle lagen van ook de Westerse bevolking is NOODZAKELIJK tegen de elitaire bestuurders, die vaak geen enkele democratie meer lijken te vertegenwoordigen en steeds vaker en harder tegen volkswensen in (b)lijken te gaan en slechts voor … Continued

3 min leestijd
Placeholder image

SPREAD THE WORD!
ZORG DAT ZOVEEL MOGELIJK MENSEN DIT ARTIKEL KRIJGEN VOOR DE VERKIEZINGEN !

“Over-all” solidair verweer onder alle lagen van ook de Westerse bevolking is NOODZAKELIJK tegen de elitaire bestuurders, die vaak geen enkele democratie meer lijken te vertegenwoordigen en steeds vaker en harder tegen volkswensen in (b)lijken te gaan en slechts voor behoud van eigen gerief een land besturen.

De uitzending van programma `Uitgesproken` van de Vara van vrijdag 25-02-2011 spreekt feitelijk voor zich.
http://uitgesproken.vara.nl/#
http://uitgesproken.vara.nl/Nieuws-detail.7674.0.html?&tx_ttnews[tt_news]=40012&tx_ttnews[backPid]=7703&cHash=bd10b7b6721828bbcfb6166a77c85ded

Dit programma heeft de hand weten te leggen op STIEKEME GEHEIME documenten van RECHTS.
De onderkant van de samenleving wordt met deze maatregelen genadeloos afgeslacht als deze daadwerkelijk ten uitvoer worden gebracht.
Alsof deze mensen, die meestal wegens allerlei geldige medische, fysieke, psychische, sociaal-maatschappelijke, sociaal-psychische, mentale redenen geen baan hebben of kunnen krijgen, ( buiten gewoonweg WERDELDWIJD het probleem van TEKORT aan banen en economische malaise plus kapot-concurreren van kleinschalige initiatieven door multinationals ) ervoor GEKOZEN hebben om in een uitkering van welke aard dan ook te zitten.
Het kan morgen ook jij, of een bestuurder / politicus of ik zijn die dit zomaar onverwacht treft.
Daarom alleen al zijn goede sociale voorzieningen met het huidige niveau van inkomen absoluut minimaal noodzakelijk en staat dit buiten kijf.

Vlak voor de verkiezingen van de Provinciale Staten laat RECHTS eindelijk haar ware aard zien.
Mensonterend wat het rechtse kabinet nu met de uitkeringen van plan is.
Het rechtse minderheidskabinet moet worden gestopt.
Hun ASOCIALE wetsvoorstellen en maatregelen moeten op de schop.
Links moet zich niet steeds hiertegen verdedigen, maar zelf eerder en constructief menselijke tegenmaatregelen initieren waar de meerderheid juist VOORDEEL bij heeft.
Zet als LINKS eindelijk maar eens druk m.b.t. invoering van vermogensbelasting voor koningshuis, totaal afschaffen van belastingvoordeel, invoering van extra belasting en afschaffing van wat voor belastingvoordeel dan ook voor mensen met een jaarlijks inkomen hoger dan 60.000 euro per jaar, definitief afschaffen van inkomens / met terugwerkende kracht terugbetalen plus bonussen / oprotpremies ( die zelfs bij WANprestatie worden toegekend ) en salarissen van topmanagers / directeuren / bestuurders / vastgoedmagnaten / beursspeculanten etc. etc. bóven de Balkenende-norm, wachtgelden voor topambtenaren en politici

Verharding van een 1/10 elitair minderheids-clubje uit de samenleving, die 9/10 van de Nederlandse samenleving wil aanpakken, maar zichzelf nog steeds goed blijft toebedelen terwijl de uitkeringsgerechtigden dadelijk moeten gaan bedelen.
Hoe cynisch past hier de woord-speling.

Vrij leven
in een Sociale Democratie
zónder keurslijf-regels /-beperkingen en controles door de overheid
met humanitaire gelijke en rechten van leven en kwalitatief welzijn voor ieder individu
is nog stééds het récht dat de hele bevolking van Nederland opeist.