Ga naar de inhoud

Rellen in Groot-Brittannië

Beste Jan, Als je dit bericht lees, dan zul je je ook, net als mij, wel afvragen waarom deze tekst van anarchosyndicalistische North London Solidarity Federation nog niet op de site van de Vrije Bond of van AGA of van AGN is verschenen. Het is een “must” om duidelijk stelling te nemen tegen de tekst … Continued

1 min leestijd
Placeholder image

Beste Jan,

Als je dit bericht lees, dan zul je je ook, net als mij, wel afvragen waarom deze tekst van anarchosyndicalistische North London Solidarity Federation nog niet op de site van de Vrije Bond of van AGA of van AGN is verschenen.
Het is een “must” om duidelijk stelling te nemen tegen de tekst zoals die op Doorbraak is verschenen. Wat die daar schrijven is ronduit schandalig:

“Maar het is wel die zo terechte haat tegen het systeem die bij analyses en stellingname van radicaal-links in het middelpunt van ons verhaal thuis hoort. Verbondenheid, solidariteit met de ‘relschoppers’ die zo terecht hun woede tot ontlading brengen, is (met alle soms nuttige kritiek op domme daden en ontoereikende actievormen) hoofdzaak.”

De rest zal ik je besparen. Over Doorbraak wil ik het niet hebben, maar als er anarchisten zijn die denken dat je op die manier een (al of niet gehaat) systeem ten val moet brengen, zullen niet er niet veel meer voor in de plaats stellen dan een ander gehaat systeem!!

arjan de goede