Ga naar de inhoud

reactie op Keest

Beste Keest, Ten eerste maak je mensen wel erg makkelijk voor leugenaar uit. Ik zeg nergens dat het het eerste grote protest in 20 jaar was, ik zei dat het het grootste protest was sinds 20 jaar; daarmee doe ik niets af aan de andere protesten. Zeker niet aan de demo van 13 maart 2003, … Continued

1 min leestijd
Placeholder image

Beste Keest,

Ten eerste maak je mensen wel erg makkelijk voor leugenaar uit. Ik zeg nergens dat het het eerste grote protest in 20 jaar was, ik zei dat het het grootste protest was sinds 20 jaar; daarmee doe ik niets af aan de andere protesten. Zeker niet aan de demo van 13 maart 2003, waar ik nota bene zelf een van de organisatoren van was. De (optimistische) schatting van die demo was 10000 man; die van de 21e lag tussen de 15.000 en 20.000, wat ik zeg klopt gewoon.

Verder slaat het nergens op dat de politie gecomplimenteerd is met het in de pan hakken van demonstranten, dergelijke suggesties zijn voor je eigen rekening en getuigen m.i. van een zeer weinig objectieve kijk op het gebeuren.

Deze discussie is inmiddels op http://kritischestudentenutrecht.wordpress.com/2011/02/14/studentenbeweging-van-de-studenten-zelf/ een heel stuk verder uitgediscussieerd. Ik verwijs je graag daarheen, daar komen namelijk ook (uitgebreid) een aantal zaken aan de orde waar jij hier naar verwijst, en het is een beetje zonde van de tijd om een discussie op 2 verschillende plekken te voeren.