Ga naar de inhoud

misdadige speculatie met de euro

De kredietcrisis was slechts schaal 2 op de schaal van richter, de grote crisis, 8 of meer op de schaal van Richter moet nog komen ! DE TOTALE BEURSWAARDE IS 50 TOT 75 % TE HOOG! Driekwart van alle wereldkapitaal is flitskapitaal en speculatief kapitaal [onttrokken aan de burger dus,het komt NOOIT meer terug in … Continued

3 min leestijd
Placeholder image

De kredietcrisis was slechts schaal 2 op de schaal van richter, de grote crisis, 8 of meer op de schaal van Richter moet nog komen !
DE TOTALE BEURSWAARDE IS 50 TOT 75 % TE HOOG!
Driekwart van alle wereldkapitaal is flitskapitaal en speculatief kapitaal [onttrokken aan de burger dus,het komt NOOIT meer terug in de samenleving] dat NIET meer gedekt wordt door reserves en [grond-]stoffen, GEBAKKEN LUCHT DUS.
Vele duizenden biljoenen zweven boven de markt in investeringsvehikels, anonieme bonds, syndicaten en trustfunds bestaande uit rekeningen onder nummer. Slechts enkelen hebben een naam zoals hedge funds en investeringsfondsen met eigenaren, megamiljonair George Souros en onze eigen boef meneer Joep van den Nieuwenhuizen [begaclaims!] bijvoorbeeld als beruchte valuta- en schuldfondsen handelaars.
Deze megamiljarden bezittende handelsfondsen hebben een bewindvoerder of administratiekantoor die juridisch en financieel handelslicentie hebben.
Juridisch dreigen ze ook iedereen met, zelfs journalisten, landen en politieke partijen met miljardenclaims, waar ook weer in geïnvesteerd[lees:op gegokt kan worden].
In deze trustfondsen en investeringsvehikels, zijn dus door anonieme investeerders onder nummer vele miljarden zwart geld, en maffiageld[ook van onze onroerend goed baronnen]in versneden [fractals] en flitsen over de hele wereld, op zoek naar woekerrendementen EN DUS OOK SPECULATIE IN VALUTA EN DE EURO !!
Denkt u dat deze baronnen en maffiosi het zullen toestaan dat driekwart van hun vermogen verdampt? Ik denk het niet ! Herinner je de P2 loge, maffia en bankiers in Italië die in investeringsvehikels zwart geld voor het eerst in grote sommen naar de bovenwereld lieten gaan totdat het fout ging [remember Nick Leeson], oorlogen braken hierom uit.
Nu ook zijn vele miljarden ‘short’ gezet op de euro en Griekenland, ook vele opties als het mis gaat,.
George Souros is hier ‘wereldvermaard’ mee geworden.
Hij had een enorme lobby naar alle multinationals, Russische oligarchen en regeringen. De truc ging zo:
Multinationals [ zoals Philips en andere technologie company ‘s, Nike en andere Textielfabrieken, enz. bouwden lege fabrieken in bijv. Laos, Thailand, Vietnam en China.
Deze fabrieken werden compleet ingericht. Veel arme mensen konden dan aan het werk voor een grijpstuiver in slechts èèn van die fabrieken,de rest bleef leegstaan. De valuta van het betreffende land steeg licht, mede doordat George Soros, [samen met voorlopers van hedgefonsen en anonieme Russische miljardairs] stiekem vele miljarden aan valuta van dat land voor een spotprijsje opkocht.
De waarde van dat land steeg dan vele malen, arbeiders eisten meer geld. Vervolgens werden deze bedrijven ineens gesloten en de mensen door leger en politie naar huis gestuurd. George Soros had ondertussen voor vele miljarden alle valuta verkocht, vòòrdat de valutahandel in elkaar stortte, MEGAWINSTEN DUS, het land in bittere armoede achterlatend.
De bedrijven hadden in het volgende land alweer fabriek nr. 2 opgestart met goedkoop personeel!
COMPLOTTHEORIE?
INVESTEERDERS , BEDRIJVEN EN BANKEN HIELDEN ELKAAR IN GEHEIM OVERLEG [LOGES] OP DE HOOGTE: win-win-win dus.
DITZELFDE SCENARIO STAAT GRIEKENLAND, SPANJE EN DE EURO NU TE WACHTEN!
In oorlogssituaties en bij ‘staat van beleg’ staat op speculatie en zwarthandel de doodstraf !!
Ik ben tegen de doodstraf, maar geloof heilig in het levenslang opsluiten en onteigenen van deze witte boorden criminelen en het verbieden van deze constructies.
Bankiers, notarissen en financieel adviseurs die uit de school willen klappen: WIKILEAK.ORG in onze nieuwe digitale vrijstaat IJSLAND [ AXIS MUNDI DIGITALIS] is HET forum voor klokkenluiders, onthullen van financiële en bankgeheimen of graag al uw CD-ROMS naar staatssecretaris De Jager graag !!!
IK DENK DAT IK GA EMIGREREN NAAR IJSLAND !!