Ga naar de inhoud

Jorritsma

Hoe haalt Jorritsma het in haar hoofd om Powned niet te woord te staan. Dat is regelrecht plichtsverzuim en zwaar verwijtbaar. Het openbaar ministerie moet eindelijk eens niet voor de klassenjustitie gaan maar voor de taak waarvoor ze in het leven is geroepen. Ook witte boorden criminelen moeten vervolgd worden, of is het OM de … Continued

1 min leestijd
Placeholder image

Hoe haalt Jorritsma het in haar hoofd om Powned niet te woord te staan. Dat is regelrecht plichtsverzuim en zwaar verwijtbaar.
Het openbaar ministerie moet eindelijk eens niet voor de klassenjustitie gaan maar voor de taak waarvoor ze in het leven is geroepen. Ook witte boorden criminelen moeten vervolgd worden, of is het OM de bouwfraude alweer vergeten. Dan hebben we het ook nog even over haar tijd in Almere waar ze zonder toestemming verwarmingsbuisjes in de grond stopte omdat ze het zogenaamd niet wist dat daar toestemming voor nodig was. De buurman die het ook gedaan had werd aan de hoogste boom gebonden.
In de bladen, welke mijn opmerkingen wilden plaatsen dit aangekaart. Er gebeurd natuurlijk niets in dit bestuurlijke corrupte land. Laten we het maar niet over de pedofiel Demmink hebben waar het OM niet achter heen gaat. Het is natuurlijk veel gemakkelijker achter wetsovertreders aan te gaan die o.a. nauwelijks 3 km. te hard rijden. Dat is pas misdaad !!