Ga naar de inhoud

De Occupybeweging.

Als eerste: Kritiek is altijd makkelijker dan positief schrijven. Ik was er dag en nacht op het Beursplein. Tuurlijk maken we fouten. We zijn ook maar mensen en geen Superrobots. Het gegeven dat er zoveel over de beweging wordt geschreven zegt al genoeg. Het leeft nog steeds! Als Occupyers wilde we iets losmaken bij de … Continued

1 min leestijd
Placeholder image

Als eerste: Kritiek is altijd makkelijker dan positief schrijven.

Ik was er dag en nacht op het Beursplein. Tuurlijk maken we fouten. We zijn ook maar mensen en geen Superrobots. Het gegeven dat er zoveel over de beweging wordt geschreven zegt al genoeg. Het leeft nog steeds!
Als Occupyers wilde we iets losmaken bij de bevolking enn niet met pasklare antwoorden komen.Dat als eerste.

Je kunt elke beweging analyser maar dit ruikt verdacht veel naar dood analyseren!

We hebben keihard gewerkt en dat doen we nog steeds. Misschien zie jij dat niet altijd maar het is wel zo. Al die activiteit hoeft niet telkens de media te bereiken. En dat maar goed ook want dan krijg je ook weer van die zeikerts als Pow nieuws en al de media die zich overal inmengen als er mAAR VEEL NAAR ZE GELUISTERD EN GEKEKEN WORDT. DENK MAAR EENS AAN DE MISSELIJKMAKENDe AANDACHT VOOR DE VILLAWIJK IN HAREN.Waar een Albert Heijntje is geplunderd. Aan iedere dooddoenende criticus over de Occupy beweging: Occupy leeft , leve Occupy! U hoort nog van ons, wellicht niet wanneer U het uitkomt. En natuurlijk horen wij graag van u.

Joyce Maas. www.joycemaas.nl