Ga naar de inhoud

De Mondialisering van de Oorlog

Is het niet wonderlijk (misschien ook een teken des tijds) dat tegenwoordig her en der zoveel complottheorieën opduiken? De Illuminati van Adam Weishaupt wordt erbij gehaald, Geheime Genootschappen, Loges der Verlichten, al of niet voorzien van buitenaardse wezens en wat dies meer zij. De kwaaie pier (in de meeste gevallen de VS en bondgenoten) heeft … Continued

1 min leestijd
Placeholder image

Is het niet wonderlijk (misschien ook een teken des tijds) dat tegenwoordig her en der zoveel complottheorieën opduiken?
De Illuminati van Adam Weishaupt wordt erbij gehaald, Geheime Genootschappen, Loges der Verlichten, al of niet voorzien van buitenaardse wezens en wat dies meer zij.
De kwaaie pier (in de meeste gevallen de VS en bondgenoten) heeft het al te kwaad met zichzelf om in de toekomst de absolute economische en militaire (bezettings)macht uit te oefenen.
Waarom geen geloofwaardigere en veel oudere profetie gevolgd, die van de Bijbel? Niet spannend genoeg? Maar wel met steeds meer en duidelijkere raakvlakken met deze (eind)tijd. Alles wijst erop dat de regeerperiode van de mens spoedig teneinde zal zijn. Laten we ons verheugen op een nieuw begin, zoals ons door de Almachtige is beloofd.