Ga naar de inhoud

complottheorieen en dogmatische fouten

Tsja, (misplaatste) “complottheorieen” daar heb je wel keas van gegegeten: een extreem-rechtse Christen; geloof je je eigen verzinsels zelf eigenlijk wel? Kennelijk wel en is ook begrijpelijk door de hersenspoeling van je poltieke dogma, die je als enige waarheid lijkt te ervaren. (Opus Dei zit tegenwoordig meer in Latijns Amerika zoeken zoals de vice-president van … Continued

1 min leestijd
Placeholder image

Tsja, (misplaatste) “complottheorieen” daar heb je wel keas van gegegeten: een extreem-rechtse Christen; geloof je je eigen verzinsels zelf eigenlijk wel? Kennelijk wel en is ook begrijpelijk door de hersenspoeling van je poltieke dogma, die je als enige waarheid lijkt te ervaren.

(Opus Dei zit tegenwoordig meer in Latijns Amerika zoeken zoals de vice-president van Costa Rica, maar die beweging heeft niets met christelijke waarden te maken, maar wel alles met hoe men Christenen kan manipuleren tbv de machthebbers)

Die man was nooit een Christen, eerder een ateist en deels (of meer) vanuit joodse cultuur en vooral pro Israel extremist (Jeruzalem Post). Lees eerst de en.wikipedia over hem, doe wat meer onderzoek naar deze beweging die een pact was van extremistische joden met extreem rechts in Antwerpen (met special agent Hans Knoop in de buurt, 1e oprichter van de NLse ‘… Defence League’) dat vervolgens uitwoekerde. Daarna welicht dit stuk herschrijven; de schrijfsteil is in basis goed, nu alleen de inhoud nog voor een perfect stuk. Succes!