Ga naar de inhoud

berichtgeving Euroanarchieme

In de notitie over de te bespreken onderwerpen van Europol zitten diverse fakeberichten, die bedoeld zijn om propaganda te voeren voor een sterker gezag en als burgerschrik. 1) De Fedsrazione Anarchica Informale is een opzetje van de Italiaanse geheime politie om de echte FAI (Federzioine Anarchiva inde wielen te rijden) 2) Berichten over anarchistische aanslagen … Continued

1 min leestijd
Placeholder image

In de notitie over de te bespreken onderwerpen van Europol zitten diverse fakeberichten, die bedoeld zijn om propaganda te voeren voor een sterker gezag en als burgerschrik.
1) De Fedsrazione Anarchica Informale is een opzetje van de Italiaanse geheime politie om de echte FAI (Federzioine Anarchiva inde wielen te rijden)
2) Berichten over anarchistische aanslagen op spoorwegen, zoals in Frnakrijk bij de TGV in 2010 zijn te herleiden tot ofwek een maskering van fouten van de spoorwegorganisatie zelf of van de koperdiefstal die we in nederland ook kennen.
Dat soort laster staat in een lijn met de gepredikte vreemdelingenhaat die door Frontline en andere veiligheidsdiensten wordt gepredikt en door No Border wordt bestreden en tegen de verdediging van een volslagen corupt speculatieporjhect als de TAV, waarbij domweg uraniumstra-ling op de bevolking wordt losgelaten. Dit project is nu militair gebied en elke milieuinspectie daarover is strafbaar gewsteld.
Er is dus alle reden om dit soort bestrijders van “Euro-anarchisme” met alle vormen van contrainformatie tegen te gaan.

Jan Bervoets