Ga naar de inhoud

Bananenrepubliek

Hup en we zijn in een wip in een bananenrepubliek terecht gekomen met de bijbehorende nachtmerries of toch niet! Het is te gek voor woorden dat milieu, mensen/burgerrechten, sociale voorzieningen enz worden opgeblazen door de knal-ERT en op dit vuurwerk zitten weinig mensen te wachten. Wat valt er nog te ondernemen als niemand nog jouw … Continued

3 min leestijd
Placeholder image

Hup en we zijn in een wip in een bananenrepubliek terecht gekomen met de bijbehorende nachtmerries of toch niet!

Het is te gek voor woorden dat milieu, mensen/burgerrechten, sociale voorzieningen enz worden opgeblazen door de knal-ERT en op dit vuurwerk zitten weinig mensen te wachten.
Wat valt er nog te ondernemen als niemand nog jouw producten kan kopen omdat je het geld zelf al hebt en de burger niets meer.
Wat valt er te ondernemen als mens en milieu kapot zijn en er 1 grote giframp zich over de planeet aan het verspreiden is.
Hopelijk is de civil society sterk genoeg om weerstand te bieden maar dat zal erg moeilijk zijn zonder de juiste gereedschappen.
Probeer maar eens een schroef in een betonnen muur te draaien zonder gereedschap oei auw!
Dat europa 2020 wordt een grote puinhoop.
Wil je iets van je laten horen bij de hoge heren die het zogenaamd voor het zeggen hebben dan zul je goede connecties, veel geld en ten minste een helicopter of jet moeten hebben om daar binnen te komen om je te laten horen oftewel je moet de achterkamertjes binnendringen.
Bovendien babbelen ze vaak op ver afgelegen plaatsen.
Het is dan ook belangrijk om van de alleen-heerschappij van het bedrijfsleven af te komen en dat we allemaal meetellen in deze samenleving en daar is burgelijke ongehoorzaamheid echt voor nodig.
In de ERT en het Lissabonverdrag heb ik geen enkel vertrouwen.
Laten we op meer welzijn inzetten dat is wat zeker nodig is want een heleboel mensen hebben het er al niet meer over en het enige waar ze nog mee aankomen is welvaart en dat is in en in triest.
Wat is oa nodig om aan te pakken:

1: vuil is vuil dus de productie stoppen of zeer beperken.
2: recycling is topprioriteit leer het kinderen ook te doen.
3: Feed inn systeem is topprioriteit en red onze energievoorziening van de vuile opwekkers zoals kolen, olie, kernenergie.
4: Met de fiets ben je weer iets.
5: De schuld van de crisis NIET bij de burger leggen maar de veroorzakers zelf aan pakken.
6: Producten gaan er aan de voorkant van een bedrijf uit laat ze dan
via de achterkant weer binnenkomen want het bedrijf weet zelf het beste wat erin verwerkt is.
7: Onderwijs, zorg, sociale stelsel weer voor iedereen en een leefbaar basisinkomen invoeren.
9: Lets grab the toolbox! het gereedschap hebben we ook nodig om dingen te kunnen veranderen laten we het ontwikkelen en gebruiken.