Ga naar de inhoud

G8 tegenhouden: 2 info-avonden

Je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn. In de zomer van 2007 strijkt de G8, de regeringen van de 8 machtigste landen op aarde, neer in Noord-Duitsland. Duitse antikapitalistische organisaties zijn al druk in de weer om daar verzet tegen te organiseren.

1 min leestijd
Placeholder image

ImageEen spreker van het Duitse netwerk komt ook naar Nederland (woensdag 1 maart Klinker Nijmegen, maandag 6 maart Broeinest Amsterdam) om te vertellen over de voorbereidingen.

Er zal ook informatie worden gegeven over de komende G8-top in St Petersburg, Rusland (15-17 juli 2006). Er worden wat spetterende korte films vertoond zoals: G8 can you hear us? – Why close the G8? – Raised voices – En meer….

De bijeenkomst in Amsterdam zal ook benut worden voor een herstart van dissent!-nl om ook vanuit Nederland aan te haken bij de protesten. Dit gebeurde afgelopen zomer ook toen de G8 in Schotland bijeenkwam. (zie: dissent

Zie voor programma Grote Broek, Nijmegen, 1 maart (20.00 uur): website

Maandagavond 6 maart, 20.00 Broeinest, Plantage Doklaan 10-12 Amsterdam, zie website

*********************

Zie voor meer info over de G8-tour: gipfelsoli.org
Over Heiligendamm: zie hier
St Petersburg: zie hier
Info in het Nederlands: globalinfo.nl

Broeinest is een wekelijkse info-avond met bar en muziek in de Plantage Doklaan 10-12 in Amsterdam. Zie voor meer info: website broeinest.

(Dit artikel was oorspronkelijk op GlobalInfo gepubliceerd door Dissent!-NL.)