Dissent-nl heeft een krantje van vier pagina's uitgebracht met alle informatie over de komende G8-top en de protesten erten.

Je kunt het krantje op internet als pdf-bestand vinden, en wel hier.(formaat A-3)

Als je meerdere exemplaren van het krantje wilt ontvangen om te helpen verspreiden, stuur dan even een email (met een postadres en vermelding van hoeveel je er wilt ontvangen) naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ze liggen ook op een paar plekken in den lande alwaar je ze af zou kunnen halen, zoals in Nijmegen (De Klinker/Assata, Van Broeckhuijsenstraat 46), Amsterdam (Fort, Jodenbreestraat 24) en Utrecht (Rooie Rat, Oude Gracht 65)

Ook hebben we nog prachtige posters (en wel deze ) Ook die kun je bestellen, om op te hangen en te plakken en zo.

Dissent-nl levert deze zaken gratis, maar het kost natuurlijk wel geld, evenals de acties zelf. Stort gul en onbeheerst op gironr. 5164853 tnv. Dissent Amsterdam

Ook kun je nog boeken om met de bussen mee te gaan (vertrekt op 1 juni, terug op 8 juni, 50 euro, vanuit Amsterdam of Nijmegen). Ook dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer info: http://www.dissent.nl