Ga naar de inhoud

Film: United we stand. Europe has a mission

Europa mag niet achterblijven bij de VS. Daarom is er nu ook een opzwepende speelfilm uitgekomen, die de bevolking ‘als een man’ achter de ‘vredesoperaties’ moet krijgen.

1 min leestijd
Placeholder image

De film speelt in 2020. De VS valt China aan, met het excuus dat Noord Korea in het gareel gedwongen moet worden. De EU besluit deze keer niet stil te zitten en gaat de orde herstellen. Maar natuurlijk niet op de botte ‘Amerikaanse’ manier. Nee, Europa doet dat veel beschaafder en stuurt een geheim commando om de supermachten te ontwapenen. Met een prachtige geheel europese cast (Penelope Cruz is echt Spaans hoor). En fijne subtiele verschillen tussen de Franse en de Duitse geheime agenten, die uiteindelijk natuurlijk wel perfect samenwerken om de wereld te redden.

De film over genieten van beschaafd oorlogsvoeren, in deze barbaarse tijden. Zie hier alle info over de film www.unitedwestandmovie.com

En als je de poster een beetje raar vindt, moet je misschien een kijkje nemen op 0100101110101101.org/ waar dit project van afkomstig is.

(Dit artikel was oorspronkelijk op GlobalInfo gepubliceerd door globalinfo.)